Nabeschouwing Faeröer - Albanië (1-3) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 20 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Faeröer het dinsdag 20 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Albanië. De wedstrijd wordt gespeeld in Tórsvøllur in Torshavn.

Via de Faeröer - Albanië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Faeröer - Albanië (1-3)

Het EK Kwalificatie duel tussen Faeröer en Albanië is onder leiding van scheidsrechter Chrysovalantis Theouli geëindigd in een 1-3 overwinning voor Albanië. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Faeröer - Albanië
Goals
1
3
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
9
19
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
81
89
Gevaarlijke aanvallen
51
40
Passes
491
485
Overtredingen
12
8
Buitenspel
0
2
Corners
5
6
Wissels
5
5
LIVE Faeröer - Albanië 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Faeröer - Albanië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Faeröer - Albanië
Opstellingen Faeröer - Albanië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Faeröer - Albanië

Faeröer en Albanië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chrysovalantis Theouli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Faeröer en Albanië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Faeröer 0
Winst Albanië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Faeröer op een 5e positie staat, terwijl we Albanië terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Faeröer - Albanië Opstelling Faeröer Opstelling Albanië Live Faeröer - Albanië Live Faeröer - Albanië kijken Faeröer - Albanië kijken Live Faeröer - Albanië stream Faeröer - Albanië Fox Sports Nabeschouwing Faeröer - Albanië Uitslag Faeröer - Albanië Statistieken Faeröer - Albanië EK Kwalificatie 2024 Faeröer - Albanië wedden Faeröer - Albanië gokken Faeröer - Albanië Unibet