Nabeschouwing Faeröer - Tsjechië (0-3) || EK Kwalificatie 2024

Zaterdag 17 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Faeröer het zaterdag 17 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tsjechië. De wedstrijd wordt gespeeld in Tórsvøllur in Torshavn.

Via de Faeröer - Tsjechië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Faeröer - Tsjechië (0-3)

Het EK Kwalificatie duel tussen Faeröer en Tsjechië is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 0-3 overwinning voor Tsjechië. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Faeröer - Tsjechië
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
0
19
Schoten op doel
0
5
Aanvallen
91
144
Gevaarlijke aanvallen
15
64
Passes
367
543
Overtredingen
10
10
Buitenspel
2
4
Corners
0
8
Wissels
5
5
LIVE Faeröer - Tsjechië 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Faeröer - Tsjechië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Faeröer - Tsjechië
Opstellingen Faeröer - Tsjechië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Faeröer - Tsjechië

Faeröer en Tsjechië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Faeröer en Tsjechië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Faeröer 0
Winst Tsjechië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Faeröer op een 4e positie staat, terwijl we Tsjechië terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Faeröer - Tsjechië Opstelling Faeröer Opstelling Tsjechië Live Faeröer - Tsjechië Live Faeröer - Tsjechië kijken Faeröer - Tsjechië kijken Live Faeröer - Tsjechië stream Faeröer - Tsjechië Fox Sports Nabeschouwing Faeröer - Tsjechië Uitslag Faeröer - Tsjechië Statistieken Faeröer - Tsjechië EK Kwalificatie 2024 Faeröer - Tsjechië wedden Faeröer - Tsjechië gokken Faeröer - Tsjechië Unibet