Nabeschouwing Frankrijk - Griekenland (1-0) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 19 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Frankrijk het maandag 19 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Griekenland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de France in Paris.

Via de Frankrijk - Griekenland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frankrijk - Griekenland (1-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Frankrijk en Griekenland is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Frankrijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Frankrijk - Griekenland
Goals
1
0
Balbezit
62%
38%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
19
6
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
150
76
Gevaarlijke aanvallen
80
26
Passes
703
429
Overtredingen
8
10
Buitenspel
1
0
Corners
4
3
Wissels
3
6
LIVE Frankrijk - Griekenland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frankrijk - Griekenland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Frankrijk - Griekenland
Opstellingen Frankrijk - Griekenland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Frankrijk - Griekenland

Frankrijk en Griekenland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frankrijk en Griekenland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Frankrijk 0
Winst Griekenland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frankrijk op een 1e positie staat, terwijl we Griekenland terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Frankrijk - Griekenland Opstelling Frankrijk Opstelling Griekenland Live Frankrijk - Griekenland Live Frankrijk - Griekenland kijken Frankrijk - Griekenland kijken Live Frankrijk - Griekenland stream Frankrijk - Griekenland Fox Sports Nabeschouwing Frankrijk - Griekenland Uitslag Frankrijk - Griekenland Statistieken Frankrijk - Griekenland EK Kwalificatie 2024 Frankrijk - Griekenland wedden Frankrijk - Griekenland gokken Frankrijk - Griekenland Unibet