Nabeschouwing Frankrijk - Nederland (4-0) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 24 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Frankrijk het vrijdag 24 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Nederland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de France in Paris.

Via de Frankrijk - Nederland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frankrijk - Nederland (4-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Frankrijk en Nederland is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 4-0 overwinning voor Frankrijk. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Frankrijk - Nederland
Goals
4
0
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
62
108
Gevaarlijke aanvallen
43
45
Passes
421
615
Overtredingen
12
14
Buitenspel
2
0
Corners
3
5
Wissels
5
5
LIVE Frankrijk - Nederland 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frankrijk - Nederland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Frankrijk - Nederland
Opstellingen Frankrijk - Nederland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Frankrijk - Nederland

Frankrijk en Nederland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe EK Kwalificatie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Frankrijk en Nederland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Frankrijk 0
Winst Nederland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Frankrijk - Nederland Opstelling Frankrijk Opstelling Nederland Live Frankrijk - Nederland Live Frankrijk - Nederland kijken Frankrijk - Nederland kijken Live Frankrijk - Nederland stream Frankrijk - Nederland Fox Sports Nabeschouwing Frankrijk - Nederland Uitslag Frankrijk - Nederland Statistieken Frankrijk - Nederland EK Kwalificatie 2024 Frankrijk - Nederland wedden Frankrijk - Nederland gokken Frankrijk - Nederland Unibet