Nabeschouwing Gibraltar - Frankrijk (0-3) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 16 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Gibraltar het vrijdag 16 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Frankrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Benito Villamarin in São João da Venda.

Via de Gibraltar - Frankrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gibraltar - Frankrijk (0-3)

Het EK Kwalificatie duel tussen Gibraltar en Frankrijk is onder leiding van scheidsrechter Evgen Aranovskiy geëindigd in een 0-3 overwinning voor Frankrijk. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Gibraltar - Frankrijk
Balbezit
18%
82%
Schoten totaal
2
31
Schoten op doel
0
9
Aanvallen
42
198
Gevaarlijke aanvallen
8
149
Passes
186
840
Overtredingen
4
6
Buitenspel
3
2
Corners
2
11
Wissels
5
5
LIVE Gibraltar - Frankrijk 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gibraltar - Frankrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Gibraltar - Frankrijk
Opstellingen Gibraltar - Frankrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gibraltar - Frankrijk

Gibraltar en Frankrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgen Aranovskiy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gibraltar en Frankrijk elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Gibraltar 0
Winst Frankrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gibraltar op een 5e positie staat, terwijl we Frankrijk terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Gibraltar - Frankrijk Opstelling Gibraltar Opstelling Frankrijk Live Gibraltar - Frankrijk Live Gibraltar - Frankrijk kijken Gibraltar - Frankrijk kijken Live Gibraltar - Frankrijk stream Gibraltar - Frankrijk Fox Sports Nabeschouwing Gibraltar - Frankrijk Uitslag Gibraltar - Frankrijk Statistieken Gibraltar - Frankrijk EK Kwalificatie 2024 Gibraltar - Frankrijk wedden Gibraltar - Frankrijk gokken Gibraltar - Frankrijk Unibet