Nabeschouwing Hongarije - Bulgarije (3-0) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 27 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Hongarije het maandag 27 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bulgarije. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Ferenc Stadion in Budapest.

Via de Hongarije - Bulgarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hongarije - Bulgarije (3-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Hongarije en Bulgarije is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hongarije. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Hongarije - Bulgarije
Goals
3
0
Balbezit
55%
45%
Schoten totaal
14
7
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
104
112
Gevaarlijke aanvallen
46
45
Passes
554
450
Overtredingen
11
14
Buitenspel
2
2
Corners
5
5
Wissels
5
5
LIVE Hongarije - Bulgarije 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hongarije - Bulgarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hongarije - Bulgarije
Opstellingen Hongarije - Bulgarije

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hongarije - Bulgarije

Hongarije en Bulgarije spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hongarije en Bulgarije elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Hongarije 0
Winst Bulgarije 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hongarije op een 3e positie staat, terwijl we Bulgarije terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Hongarije - Bulgarije Opstelling Hongarije Opstelling Bulgarije Live Hongarije - Bulgarije Live Hongarije - Bulgarije kijken Hongarije - Bulgarije kijken Live Hongarije - Bulgarije stream Hongarije - Bulgarije Fox Sports Nabeschouwing Hongarije - Bulgarije Uitslag Hongarije - Bulgarije Statistieken Hongarije - Bulgarije EK Kwalificatie 2024 Hongarije - Bulgarije wedden Hongarije - Bulgarije gokken Hongarije - Bulgarije Unibet