Nabeschouwing Ierland - Frankrijk (0-1) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 27 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Ierland het maandag 27 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Frankrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Aviva Stadium in Dublin.

Via de Ierland - Frankrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ierland - Frankrijk (0-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Ierland en Frankrijk is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 0-1 overwinning voor Frankrijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Ierland - Frankrijk
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
72
129
Gevaarlijke aanvallen
39
60
Passes
343
665
Overtredingen
18
11
Buitenspel
2
1
Corners
8
2
Wissels
5
4
LIVE Ierland - Frankrijk 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ierland - Frankrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ierland - Frankrijk
Opstellingen Ierland - Frankrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ierland - Frankrijk

Ierland en Frankrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ierland en Frankrijk elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Ierland 0
Winst Frankrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ierland op een 3e positie staat, terwijl we Frankrijk terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ierland - Frankrijk Opstelling Ierland Opstelling Frankrijk Live Ierland - Frankrijk Live Ierland - Frankrijk kijken Ierland - Frankrijk kijken Live Ierland - Frankrijk stream Ierland - Frankrijk Fox Sports Nabeschouwing Ierland - Frankrijk Uitslag Ierland - Frankrijk Statistieken Ierland - Frankrijk EK Kwalificatie 2024 Ierland - Frankrijk wedden Ierland - Frankrijk gokken Ierland - Frankrijk Unibet