Nabeschouwing Ierland - Gibraltar (3-0) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 19 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Ierland het maandag 19 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gibraltar. De wedstrijd wordt gespeeld in Aviva Stadium in Dublin.

Via de Ierland - Gibraltar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ierland - Gibraltar (3-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Ierland en Gibraltar is onder leiding van scheidsrechter Marian Alexandru Barbu geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ierland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Ierland - Gibraltar
Goals
3
0
Balbezit
79%
21%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
32
2
Schoten op doel
13
1
Aanvallen
162
39
Gevaarlijke aanvallen
163
9
Passes
687
195
Overtredingen
5
5
Buitenspel
0
1
Corners
14
2
Wissels
5
5
LIVE Ierland - Gibraltar 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ierland - Gibraltar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ierland - Gibraltar
Opstellingen Ierland - Gibraltar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ierland - Gibraltar

Ierland en Gibraltar spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marian Alexandru Barbu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ierland en Gibraltar elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Ierland 0
Winst Gibraltar 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ierland op een 4e positie staat, terwijl we Gibraltar terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ierland - Gibraltar Opstelling Ierland Opstelling Gibraltar Live Ierland - Gibraltar Live Ierland - Gibraltar kijken Ierland - Gibraltar kijken Live Ierland - Gibraltar stream Ierland - Gibraltar Fox Sports Nabeschouwing Ierland - Gibraltar Uitslag Ierland - Gibraltar Statistieken Ierland - Gibraltar EK Kwalificatie 2024 Ierland - Gibraltar wedden Ierland - Gibraltar gokken Ierland - Gibraltar Unibet