Nabeschouwing IJsland - Portugal (0-1) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 20 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt IJsland het dinsdag 20 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Portugal. De wedstrijd wordt gespeeld in Laugardalsvöllur in Reykjavík.

Via de IJsland - Portugal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing IJsland - Portugal (0-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen IJsland en Portugal is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Portugal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken IJsland - Portugal
Balbezit
29%
71%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
5
3
Schoten totaal
7
11
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
72
132
Gevaarlijke aanvallen
27
70
Passes
257
662
Overtredingen
13
12
Buitenspel
1
6
Corners
3
11
Wissels
4
5
LIVE IJsland - Portugal 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd IJsland - Portugal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting IJsland - Portugal
Opstellingen IJsland - Portugal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing IJsland - Portugal

IJsland en Portugal spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie.

Het is voor het eerst dat IJsland en Portugal elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst IJsland 0
Winst Portugal 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel IJsland op een 4e positie staat, terwijl we Portugal terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
IJsland - Portugal Opstelling IJsland Opstelling Portugal Live IJsland - Portugal Live IJsland - Portugal kijken IJsland - Portugal kijken Live IJsland - Portugal stream IJsland - Portugal Fox Sports Nabeschouwing IJsland - Portugal Uitslag IJsland - Portugal Statistieken IJsland - Portugal EK Kwalificatie 2024 IJsland - Portugal wedden IJsland - Portugal gokken IJsland - Portugal Unibet