Nabeschouwing Israël - Andorra (2-1) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 19 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Israël het maandag 19 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Teddi Malcha Stadium in Jerusalem.

Via de Israël - Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Israël - Andorra (2-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Israël en Andorra is onder leiding van scheidsrechter Dragomir Draganov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Israël. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Israël - Andorra
Goals
2
1
Balbezit
80%
20%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
137
46
Gevaarlijke aanvallen
60
11
Passes
622
155
Overtredingen
7
16
Buitenspel
2
1
Corners
3
1
Wissels
4
5
LIVE Israël - Andorra 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Israël - Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Israël - Andorra
Opstellingen Israël - Andorra

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Israël - Andorra

Israël en Andorra spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dragomir Draganov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Israël en Andorra elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Israël 0
Winst Andorra 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Israël op een 3e positie staat, terwijl we Andorra terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Israël - Andorra Opstelling Israël Opstelling Andorra Live Israël - Andorra Live Israël - Andorra kijken Israël - Andorra kijken Live Israël - Andorra stream Israël - Andorra Fox Sports Nabeschouwing Israël - Andorra Uitslag Israël - Andorra Statistieken Israël - Andorra EK Kwalificatie 2024 Israël - Andorra wedden Israël - Andorra gokken Israël - Andorra Unibet