Nabeschouwing Israël - Romania (1-2) || EK Kwalificatie 2024

Zaterdag 18 november 2023 - 20:45 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt Israël het zaterdag 18 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Romania. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Akadémia Pancho Aréna in Felcsút.

Via de Israël - Romania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Israël - Romania (1-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Israël en Romania is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 1-2 overwinning voor Romania. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Israel kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Eran Zahavi. Romania kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van George Pușcaș, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette Ianis Hagi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Romania de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 84e minuut werd Valentin Mihăilă van Romania met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Romania het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter François Letexier, waardoor Romania een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Israël - Romania 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Israël - Romania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Israel Doelpunt Eran Zahavi met assist van Miguel Vítor Israel 1-0
10' Doelpunt Romania Doelpunt George Pușcaș met assist van Denis Drăguş Romania 1-1
37' Gele kaart Israel Gele kaart voor Miguel Vítor Israel
62' Wissel Israel Wissel Gabi Kanichowsky voor Eli Dasa  Israel
62' Wissel Israel Wissel Mohammed Abu Fani voor Neta Lavi Israel
63' Doelpunt Romania Doelpunt Ianis Hagi Romania 1-2
65' Wissel Romania Wissel Florinel Coman voor Ianis Hagi Romania
65' Wissel Romania Wissel Valentin Mihăilă voor Denis Drăguş Romania
71' Gele kaart Romania Gele kaart voor Florinel Coman Romania
76' Wissel Israel Wissel Tai Baribo voor Roy Revivo  Israel
76' Wissel Israel Wissel Idan Toklomati voor Anan Khalaili Israel
77' Wissel Romania Wissel Marius Marin voor Vladimir Screciu Romania
78' Gele kaart Romania Gele kaart voor Andrei Rațiu Romania
83' Gele kaart Israel Gele kaart voor Tai Baribo Israel
84' Rode kaart Romania Rode kaart voor Valentin Mihăilă Romania
87' Wissel Romania Wissel Alexandru Cicâldău voor Răzvan Marin Romania
87' Wissel Romania Wissel Adrian Rus voor Nicolae Stanciu  Romania
91' Gele kaart Israel Gele kaart voor Eran Zahavi Israel
Video hoogtepunten en samenvatting Israël - Romania
Opstellingen Israël - Romania
De opstellingen van Israël en Romania zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Israël gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Romania zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.