Nabeschouwing Kazachstan - Denemarken (3-2) || EK Kwalificatie 2024

Zondag 26 maart 2023 - 15:00 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Kazachstan het zondag 26 maart 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Denemarken. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Kazachstan - Denemarken live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazachstan - Denemarken (3-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Kazachstan en Denemarken is onder leiding van scheidsrechter Novak Simović geëindigd in een 3-2 overwinning voor Kazachstan. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Kazachstan - Denemarken
Goals
3
2
Balbezit
39%
61%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
14
14
Schoten op doel
8
7
Aanvallen
80
156
Gevaarlijke aanvallen
28
38
Passes
401
638
Overtredingen
16
6
Buitenspel
2
0
Corners
5
1
Wissels
5
5
LIVE Kazachstan - Denemarken 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazachstan - Denemarken teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kazachstan - Denemarken
Opstellingen Kazachstan - Denemarken

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kazachstan - Denemarken

Kazachstan en Denemarken spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Novak Simović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kazachstan en Denemarken elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Kazachstan 0
Winst Denemarken 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kazachstan op een 4e positie staat, terwijl we Denemarken terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kazachstan - Denemarken Opstelling Kazachstan Opstelling Denemarken Live Kazachstan - Denemarken Live Kazachstan - Denemarken kijken Kazachstan - Denemarken kijken Live Kazachstan - Denemarken stream Kazachstan - Denemarken Fox Sports Nabeschouwing Kazachstan - Denemarken Uitslag Kazachstan - Denemarken Statistieken Kazachstan - Denemarken EK Kwalificatie 2024 Kazachstan - Denemarken wedden Kazachstan - Denemarken gokken Kazachstan - Denemarken Unibet