Nabeschouwing Kosovo - Andorra (1-1) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 28 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Kosovo het dinsdag 28 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Fadil Vokrri in Pristina.

Via de Kosovo - Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kosovo - Andorra (1-1)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Kosovo en Andorra geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kosovo - Andorra
Goals
1
1
Balbezit
78%
22%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
15
5
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
168
35
Gevaarlijke aanvallen
93
10
Passes
629
194
Overtredingen
10
18
Corners
7
0
Wissels
5
4
LIVE Kosovo - Andorra 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kosovo - Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kosovo - Andorra
Opstellingen Kosovo - Andorra

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kosovo - Andorra

Kosovo en Andorra spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastian Gishamer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kosovo en Andorra elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Kosovo 0
Winst Andorra 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kosovo op een 4e positie staat, terwijl we Andorra terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kosovo - Andorra Opstelling Kosovo Opstelling Andorra Live Kosovo - Andorra Live Kosovo - Andorra kijken Kosovo - Andorra kijken Live Kosovo - Andorra stream Kosovo - Andorra Fox Sports Nabeschouwing Kosovo - Andorra Uitslag Kosovo - Andorra Statistieken Kosovo - Andorra EK Kwalificatie 2024 Kosovo - Andorra wedden Kosovo - Andorra gokken Kosovo - Andorra Unibet