Nabeschouwing Kosovo - Romania (0-0) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 16 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Kosovo het vrijdag 16 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Romania. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Fadil Vokrri in Pristina.

Via de Kosovo - Romania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kosovo - Romania (0-0)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Kosovo en Romania geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Kosovo dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Kosovo - Romania
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
16
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
145
116
Gevaarlijke aanvallen
73
63
Passes
461
308
Overtredingen
8
13
Buitenspel
2
2
Corners
3
8
Wissels
3
5
LIVE Kosovo - Romania 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kosovo - Romania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kosovo - Romania
Opstellingen Kosovo - Romania

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kosovo - Romania

Kosovo en Romania spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kosovo en Romania elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Kosovo 0
Winst Romania 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kosovo op een 3e positie staat, terwijl we Romania terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kosovo - Romania Opstelling Kosovo Opstelling Romania Live Kosovo - Romania Live Kosovo - Romania kijken Kosovo - Romania kijken Live Kosovo - Romania stream Kosovo - Romania Fox Sports Nabeschouwing Kosovo - Romania Uitslag Kosovo - Romania Statistieken Kosovo - Romania EK Kwalificatie 2024 Kosovo - Romania wedden Kosovo - Romania gokken Kosovo - Romania Unibet