Nabeschouwing Liechtenstein - Slowakije (0-1) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 20 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Liechtenstein het dinsdag 20 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Slowakije. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Liechtenstein - Slowakije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liechtenstein - Slowakije (0-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Liechtenstein en Slowakije is onder leiding van scheidsrechter Igal Frid geëindigd in een 0-1 overwinning voor Slowakije. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Liechtenstein - Slowakije
Balbezit
24%
76%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
6
21
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
55
152
Gevaarlijke aanvallen
30
61
Passes
193
644
Overtredingen
16
6
Buitenspel
0
3
Corners
3
14
Wissels
5
5
LIVE Liechtenstein - Slowakije 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liechtenstein - Slowakije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Liechtenstein - Slowakije
Opstellingen Liechtenstein - Slowakije

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Liechtenstein - Slowakije

Liechtenstein en Slowakije spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igal Frid en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Liechtenstein en Slowakije elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Liechtenstein 0
Winst Slowakije 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Liechtenstein op een 6e positie staat, terwijl we Slowakije terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Liechtenstein - Slowakije Opstelling Liechtenstein Opstelling Slowakije Live Liechtenstein - Slowakije Live Liechtenstein - Slowakije kijken Liechtenstein - Slowakije kijken Live Liechtenstein - Slowakije stream Liechtenstein - Slowakije Fox Sports Nabeschouwing Liechtenstein - Slowakije Uitslag Liechtenstein - Slowakije Statistieken Liechtenstein - Slowakije EK Kwalificatie 2024 Liechtenstein - Slowakije wedden Liechtenstein - Slowakije gokken Liechtenstein - Slowakije Unibet