Nabeschouwing Litouwen - Bulgarije (1-1) || EK Kwalificatie 2024

Zaterdag 17 juni 2023 - 15:00 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Litouwen het zaterdag 17 juni 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bulgarije. De wedstrijd wordt gespeeld in S. Dariaus ir S. Girėno stadionas in Kaunas.

Via de Litouwen - Bulgarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Litouwen - Bulgarije (1-1)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Litouwen en Bulgarije geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Wedstrijdstatistieken Litouwen - Bulgarije
Goals
1
1
Balbezit
32%
68%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
4
27
Schoten op doel
1
9
Aanvallen
89
143
Gevaarlijke aanvallen
20
81
Passes
257
520
Overtredingen
8
9
Buitenspel
2
3
Corners
3
20
Wissels
5
5
LIVE Litouwen - Bulgarije 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Litouwen - Bulgarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Litouwen - Bulgarije
Opstellingen Litouwen - Bulgarije

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Litouwen - Bulgarije

Litouwen en Bulgarije spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob A. Sundberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Litouwen en Bulgarije elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Litouwen 0
Winst Bulgarije 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Litouwen op een 4e positie staat, terwijl we Bulgarije terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.

Tags
Litouwen - Bulgarije Opstelling Litouwen Opstelling Bulgarije Live Litouwen - Bulgarije Live Litouwen - Bulgarije kijken Litouwen - Bulgarije kijken Live Litouwen - Bulgarije stream Litouwen - Bulgarije Fox Sports Nabeschouwing Litouwen - Bulgarije Uitslag Litouwen - Bulgarije Statistieken Litouwen - Bulgarije EK Kwalificatie 2024 Litouwen - Bulgarije wedden Litouwen - Bulgarije gokken Litouwen - Bulgarije Unibet