Nabeschouwing Luxemburg - Liechtenstein (2-0) || EK Kwalificatie 2024

Zaterdag 17 juni 2023 - 15:00 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Luxemburg het zaterdag 17 juni 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Liechtenstein. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de Luxembourg in Luxembourg.

Via de Luxemburg - Liechtenstein live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luxemburg - Liechtenstein (2-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Luxemburg en Liechtenstein is onder leiding van scheidsrechter Oleksiy Derevinskyi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Luxemburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Luxemburg - Liechtenstein
Goals
2
0
Balbezit
73%
27%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
22
8
Schoten op doel
10
1
Aanvallen
139
43
Gevaarlijke aanvallen
70
17
Passes
486
177
Overtredingen
12
15
Buitenspel
8
1
Corners
9
1
Wissels
5
5
LIVE Luxemburg - Liechtenstein 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luxemburg - Liechtenstein teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Luxemburg - Liechtenstein
Opstellingen Luxemburg - Liechtenstein

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Luxemburg - Liechtenstein

Luxemburg en Liechtenstein spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oleksiy Derevinskyi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Luxemburg en Liechtenstein elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Luxemburg 0
Winst Liechtenstein 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luxemburg op een 5e positie staat, terwijl we Liechtenstein terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Luxemburg - Liechtenstein Opstelling Luxemburg Opstelling Liechtenstein Live Luxemburg - Liechtenstein Live Luxemburg - Liechtenstein kijken Luxemburg - Liechtenstein kijken Live Luxemburg - Liechtenstein stream Luxemburg - Liechtenstein Fox Sports Nabeschouwing Luxemburg - Liechtenstein Uitslag Luxemburg - Liechtenstein Statistieken Luxemburg - Liechtenstein EK Kwalificatie 2024 Luxemburg - Liechtenstein wedden Luxemburg - Liechtenstein gokken Luxemburg - Liechtenstein Unibet