Nabeschouwing Luxemburg - Portugal (0-6) || EK Kwalificatie 2024

Zondag 26 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Luxemburg het zondag 26 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Portugal. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Josy Barthel in Luxembourg.

Via de Luxemburg - Portugal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luxemburg - Portugal (0-6)

Het EK Kwalificatie duel tussen Luxemburg en Portugal is onder leiding van scheidsrechter Radu Petrescu geëindigd in een 0-6 overwinning voor Portugal. Na 45 minuten stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Luxemburg - Portugal
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
4
14
Schoten op doel
1
8
Aanvallen
71
130
Gevaarlijke aanvallen
19
53
Passes
362
602
Overtredingen
15
10
Buitenspel
2
3
Corners
4
2
Wissels
5
5
LIVE Luxemburg - Portugal 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luxemburg - Portugal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Luxemburg - Portugal
Opstellingen Luxemburg - Portugal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Luxemburg - Portugal

Luxemburg en Portugal spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Radu Petrescu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Luxemburg en Portugal elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Luxemburg 0
Winst Portugal 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luxemburg op een 5e positie staat, terwijl we Portugal terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Luxemburg - Portugal Opstelling Luxemburg Opstelling Portugal Live Luxemburg - Portugal Live Luxemburg - Portugal kijken Luxemburg - Portugal kijken Live Luxemburg - Portugal stream Luxemburg - Portugal Fox Sports Nabeschouwing Luxemburg - Portugal Uitslag Luxemburg - Portugal Statistieken Luxemburg - Portugal EK Kwalificatie 2024 Luxemburg - Portugal wedden Luxemburg - Portugal gokken Luxemburg - Portugal Unibet