Nabeschouwing Malta - Italië (0-2) || EK Kwalificatie 2024

Zondag 26 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Malta het zondag 26 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Italië. De wedstrijd wordt gespeeld in Infetti Ground in Birkirkara.

Via de Malta - Italië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malta - Italië (0-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Malta en Italië is onder leiding van scheidsrechter Georgi Kabakov geëindigd in een 0-2 overwinning voor Italië. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Malta - Italië
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
8
17
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
53
162
Gevaarlijke aanvallen
24
56
Passes
309
683
Overtredingen
5
9
Buitenspel
0
1
Corners
3
8
Wissels
7
5
LIVE Malta - Italië 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malta - Italië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Malta - Italië
Opstellingen Malta - Italië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Malta - Italië

Malta en Italië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgi Kabakov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malta en Italië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Malta 0
Winst Italië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Malta op een 4e positie staat, terwijl we Italië terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Malta - Italië Opstelling Malta Opstelling Italië Live Malta - Italië Live Malta - Italië kijken Malta - Italië kijken Live Malta - Italië stream Malta - Italië Fox Sports Nabeschouwing Malta - Italië Uitslag Malta - Italië Statistieken Malta - Italië EK Kwalificatie 2024 Malta - Italië wedden Malta - Italië gokken Malta - Italië Unibet