Nabeschouwing Moldavië - Polen (3-2) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 20 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Moldavië het dinsdag 20 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Polen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul CPTF in Chişinău.

Via de Moldavië - Polen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moldavië - Polen (3-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Moldavië en Polen is onder leiding van scheidsrechter Filip Glova geëindigd in een 3-2 overwinning voor Moldavië. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Moldavië - Polen
Goals
3
2
Balbezit
28%
72%
Gele kaarten
4
0
Schoten totaal
9
20
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
71
117
Gevaarlijke aanvallen
26
78
Passes
232
617
Overtredingen
25
10
Buitenspel
1
0
Corners
2
9
Wissels
3
5
LIVE Moldavië - Polen 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moldavië - Polen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Moldavië - Polen
Opstellingen Moldavië - Polen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Moldavië - Polen

Moldavië en Polen spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Filip Glova en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Moldavië en Polen elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Moldavië 0
Winst Polen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moldavië op een 4e positie staat, terwijl we Polen terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Moldavië - Polen Opstelling Moldavië Opstelling Polen Live Moldavië - Polen Live Moldavië - Polen kijken Moldavië - Polen kijken Live Moldavië - Polen stream Moldavië - Polen Fox Sports Nabeschouwing Moldavië - Polen Uitslag Moldavië - Polen Statistieken Moldavië - Polen EK Kwalificatie 2024 Moldavië - Polen wedden Moldavië - Polen gokken Moldavië - Polen Unibet