Nabeschouwing Moldavië - Tsjechië (0-0) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 27 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Moldavië het maandag 27 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tsjechië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul CPTF in Chişinău.

Via de Moldavië - Tsjechië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moldavië - Tsjechië (0-0)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Moldavië en Tsjechië geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Tsjechië, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Tsjechië kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken Moldavië - Tsjechië
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
4
16
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
107
145
Gevaarlijke aanvallen
26
74
Passes
281
567
Overtredingen
12
13
Buitenspel
2
2
Corners
2
5
Wissels
4
4
LIVE Moldavië - Tsjechië 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moldavië - Tsjechië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Moldavië - Tsjechië
Opstellingen Moldavië - Tsjechië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Moldavië - Tsjechië

Moldavië en Tsjechië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Schlager en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Moldavië en Tsjechië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Moldavië 0
Winst Tsjechië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moldavië op een 3e positie staat, terwijl we Tsjechië terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Moldavië - Tsjechië Opstelling Moldavië Opstelling Tsjechië Live Moldavië - Tsjechië Live Moldavië - Tsjechië kijken Moldavië - Tsjechië kijken Live Moldavië - Tsjechië stream Moldavië - Tsjechië Fox Sports Nabeschouwing Moldavië - Tsjechië Uitslag Moldavië - Tsjechië Statistieken Moldavië - Tsjechië EK Kwalificatie 2024 Moldavië - Tsjechië wedden Moldavië - Tsjechië gokken Moldavië - Tsjechië Unibet