Nabeschouwing Montenegro - Hongarije (0-0) || EK Kwalificatie 2024

Zaterdag 17 juni 2023 - 18:00 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Montenegro het zaterdag 17 juni 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hongarije. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Montenegro - Hongarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montenegro - Hongarije (0-0)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Montenegro en Hongarije geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Hongarije, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Montenegro, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Wedstrijdstatistieken Montenegro - Hongarije
Balbezit
28%
72%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
71
116
Gevaarlijke aanvallen
45
47
Passes
205
588
Overtredingen
13
19
Buitenspel
1
3
Corners
4
2
Wissels
5
5
LIVE Montenegro - Hongarije 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montenegro - Hongarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Montenegro - Hongarije
Opstellingen Montenegro - Hongarije

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Montenegro - Hongarije

Montenegro en Hongarije spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie.

Het is voor het eerst dat Montenegro en Hongarije elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Montenegro 0
Winst Hongarije 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montenegro op een 3e positie staat, terwijl we Hongarije terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Montenegro - Hongarije Opstelling Montenegro Opstelling Hongarije Live Montenegro - Hongarije Live Montenegro - Hongarije kijken Montenegro - Hongarije kijken Live Montenegro - Hongarije stream Montenegro - Hongarije Fox Sports Nabeschouwing Montenegro - Hongarije Uitslag Montenegro - Hongarije Statistieken Montenegro - Hongarije EK Kwalificatie 2024 Montenegro - Hongarije wedden Montenegro - Hongarije gokken Montenegro - Hongarije Unibet