Nabeschouwing Montenegro - Servië (0-2) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 27 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Montenegro het maandag 27 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Servië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Montenegro - Servië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montenegro - Servië (0-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Montenegro en Servië is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 0-2 overwinning voor Servië. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Montenegro - Servië
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
83
124
Gevaarlijke aanvallen
36
43
Passes
293
570
Overtredingen
16
13
Buitenspel
3
0
Corners
4
1
Wissels
5
5
LIVE Montenegro - Servië 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montenegro - Servië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Montenegro - Servië
Opstellingen Montenegro - Servië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Montenegro - Servië

Montenegro en Servië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Montenegro en Servië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Montenegro 0
Winst Servië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montenegro op een 2e positie staat, terwijl we Servië terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Montenegro - Servië Opstelling Montenegro Opstelling Servië Live Montenegro - Servië Live Montenegro - Servië kijken Montenegro - Servië kijken Live Montenegro - Servië stream Montenegro - Servië Fox Sports Nabeschouwing Montenegro - Servië Uitslag Montenegro - Servië Statistieken Montenegro - Servië EK Kwalificatie 2024 Montenegro - Servië wedden Montenegro - Servië gokken Montenegro - Servië Unibet