Nabeschouwing Nederland - Gibraltar (3-0) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 27 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Nederland het maandag 27 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gibraltar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Nederland - Gibraltar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nederland - Gibraltar (3-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Nederland en Gibraltar is onder leiding van scheidsrechter Morten Krogh geëindigd in een 3-0 overwinning voor Nederland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Nederland - Gibraltar
Goals
3
0
Balbezit
87%
13%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
52
0
Schoten op doel
12
0
Aanvallen
208
39
Gevaarlijke aanvallen
204
3
Passes
765
129
Overtredingen
8
5
Buitenspel
2
2
Corners
19
0
Wissels
5
4
LIVE Nederland - Gibraltar 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nederland - Gibraltar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Nederland - Gibraltar
Opstellingen Nederland - Gibraltar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nederland - Gibraltar

Nederland en Gibraltar spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Morten Krogh en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nederland en Gibraltar elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Nederland 0
Winst Gibraltar 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nederland op een 5e positie staat, terwijl we Gibraltar terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nederland - Gibraltar Opstelling Nederland Opstelling Gibraltar Live Nederland - Gibraltar Live Nederland - Gibraltar kijken Nederland - Gibraltar kijken Live Nederland - Gibraltar stream Nederland - Gibraltar Fox Sports Nabeschouwing Nederland - Gibraltar Uitslag Nederland - Gibraltar Statistieken Nederland - Gibraltar EK Kwalificatie 2024 Nederland - Gibraltar wedden Nederland - Gibraltar gokken Nederland - Gibraltar Unibet