Nabeschouwing Noord-Ierland - Kazachstan (0-1) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 19 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Noord-Ierland het maandag 19 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kazachstan. De wedstrijd wordt gespeeld in Windsor Park in Belfast.

Via de Noord-Ierland - Kazachstan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noord-Ierland - Kazachstan (0-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Noord-Ierland en Kazachstan is onder leiding van scheidsrechter Roei Reinshreiber geëindigd in een 0-1 overwinning voor Kazachstan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Noord-Ierland - Kazachstan
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
7
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
173
87
Gevaarlijke aanvallen
78
21
Passes
491
352
Overtredingen
6
8
Buitenspel
2
3
Corners
8
4
Wissels
4
5
LIVE Noord-Ierland - Kazachstan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noord-Ierland - Kazachstan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Noord-Ierland - Kazachstan
Opstellingen Noord-Ierland - Kazachstan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Noord-Ierland - Kazachstan

Noord-Ierland en Kazachstan spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roei Reinshreiber en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Noord-Ierland en Kazachstan elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Noord-Ierland 0
Winst Kazachstan 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Noord-Ierland op een 5e positie staat, terwijl we Kazachstan terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Noord-Ierland - Kazachstan Opstelling Noord-Ierland Opstelling Kazachstan Live Noord-Ierland - Kazachstan Live Noord-Ierland - Kazachstan kijken Noord-Ierland - Kazachstan kijken Live Noord-Ierland - Kazachstan stream Noord-Ierland - Kazachstan Fox Sports Nabeschouwing Noord-Ierland - Kazachstan Uitslag Noord-Ierland - Kazachstan Statistieken Noord-Ierland - Kazachstan EK Kwalificatie 2024 Noord-Ierland - Kazachstan wedden Noord-Ierland - Kazachstan gokken Noord-Ierland - Kazachstan Unibet