Nabeschouwing Noorwegen - Cyprus (3-1) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 20 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Noorwegen het dinsdag 20 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cyprus. De wedstrijd wordt gespeeld in Ullevaal Stadion in Oslo.

Via de Noorwegen - Cyprus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noorwegen - Cyprus (3-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Noorwegen en Cyprus is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 3-1 overwinning voor Noorwegen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Noorwegen - Cyprus
Goals
3
1
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
17
9
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
131
61
Gevaarlijke aanvallen
89
14
Passes
653
340
Overtredingen
11
9
Buitenspel
2
0
Corners
8
4
Wissels
5
5
LIVE Noorwegen - Cyprus 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noorwegen - Cyprus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Noorwegen - Cyprus
Opstellingen Noorwegen - Cyprus

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Noorwegen - Cyprus

Noorwegen en Cyprus spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandar Stavrev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Noorwegen en Cyprus elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Noorwegen 0
Winst Cyprus 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Noorwegen op een 4e positie staat, terwijl we Cyprus terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Noorwegen - Cyprus Opstelling Noorwegen Opstelling Cyprus Live Noorwegen - Cyprus Live Noorwegen - Cyprus kijken Noorwegen - Cyprus kijken Live Noorwegen - Cyprus stream Noorwegen - Cyprus Fox Sports Nabeschouwing Noorwegen - Cyprus Uitslag Noorwegen - Cyprus Statistieken Noorwegen - Cyprus EK Kwalificatie 2024 Noorwegen - Cyprus wedden Noorwegen - Cyprus gokken Noorwegen - Cyprus Unibet