Nabeschouwing Oostenrijk - Estland (2-1) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 27 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Oostenrijk het maandag 27 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Estland. De wedstrijd wordt gespeeld in Raiffeisen Arena in Raisting.

Via de Oostenrijk - Estland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oostenrijk - Estland (2-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Oostenrijk en Estland is onder leiding van scheidsrechter Enea Jorgji geëindigd in een 2-1 overwinning voor Oostenrijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Oostenrijk - Estland
Goals
2
1
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
19
7
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
168
85
Gevaarlijke aanvallen
43
20
Passes
526
280
Overtredingen
11
10
Buitenspel
3
0
Corners
3
2
Wissels
5
4
LIVE Oostenrijk - Estland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oostenrijk - Estland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Oostenrijk - Estland
Opstellingen Oostenrijk - Estland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Oostenrijk - Estland

Oostenrijk en Estland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Enea Jorgji en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Oostenrijk en Estland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Oostenrijk 0
Winst Estland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oostenrijk op een 1e positie staat, terwijl we Estland terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Oostenrijk - Estland Opstelling Oostenrijk Opstelling Estland Live Oostenrijk - Estland Live Oostenrijk - Estland kijken Oostenrijk - Estland kijken Live Oostenrijk - Estland stream Oostenrijk - Estland Fox Sports Nabeschouwing Oostenrijk - Estland Uitslag Oostenrijk - Estland Statistieken Oostenrijk - Estland EK Kwalificatie 2024 Oostenrijk - Estland wedden Oostenrijk - Estland gokken Oostenrijk - Estland Unibet