Nabeschouwing Schotland - Georgië (2-0) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 20 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Schotland het dinsdag 20 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Georgië. De wedstrijd wordt gespeeld in Hampden Park in Glasgow.

Via de Schotland - Georgië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schotland - Georgië (2-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Schotland en Georgië is onder leiding van scheidsrechter Istvan Vad II geëindigd in een 2-0 overwinning voor Schotland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Schotland - Georgië
Goals
2
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
132
89
Gevaarlijke aanvallen
64
36
Passes
513
502
Overtredingen
12
7
Buitenspel
0
3
Corners
8
0
Wissels
5
3
LIVE Schotland - Georgië 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schotland - Georgië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Schotland - Georgië
Opstellingen Schotland - Georgië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Schotland - Georgië

Schotland en Georgië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Vad II en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Schotland en Georgië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Schotland 0
Winst Georgië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Schotland op een 1e positie staat, terwijl we Georgië terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Schotland - Georgië Opstelling Schotland Opstelling Georgië Live Schotland - Georgië Live Schotland - Georgië kijken Schotland - Georgië kijken Live Schotland - Georgië stream Schotland - Georgië Fox Sports Nabeschouwing Schotland - Georgië Uitslag Schotland - Georgië Statistieken Schotland - Georgië EK Kwalificatie 2024 Schotland - Georgië wedden Schotland - Georgië gokken Schotland - Georgië Unibet