Nabeschouwing Schotland - Spanje (2-0) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 28 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Schotland het dinsdag 28 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spanje. De wedstrijd wordt gespeeld in Hampden Park in Glasgow.

Via de Schotland - Spanje live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schotland - Spanje (2-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Schotland en Spanje is onder leiding van scheidsrechter Sandro Schärer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Schotland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Schotland - Spanje
Goals
2
0
Balbezit
25%
75%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
9
8
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
79
141
Gevaarlijke aanvallen
21
74
Passes
219
661
Overtredingen
13
15
Buitenspel
2
2
Corners
3
6
Wissels
5
5
LIVE Schotland - Spanje 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schotland - Spanje teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Schotland - Spanje
Opstellingen Schotland - Spanje

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Schotland - Spanje

Schotland en Spanje spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandro Schärer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Schotland en Spanje elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Schotland 0
Winst Spanje 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Schotland op een 1e positie staat, terwijl we Spanje terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Schotland - Spanje Opstelling Schotland Opstelling Spanje Live Schotland - Spanje Live Schotland - Spanje kijken Schotland - Spanje kijken Live Schotland - Spanje stream Schotland - Spanje Fox Sports Nabeschouwing Schotland - Spanje Uitslag Schotland - Spanje Statistieken Schotland - Spanje EK Kwalificatie 2024 Schotland - Spanje wedden Schotland - Spanje gokken Schotland - Spanje Unibet