Nabeschouwing Slovenië - Denemarken (1-1) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 19 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Slovenië het maandag 19 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Denemarken. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Slovenië - Denemarken live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovenië - Denemarken (1-1)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Slovenië en Denemarken geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Wedstrijdstatistieken Slovenië - Denemarken
Goals
1
1
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
6
10
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
60
136
Gevaarlijke aanvallen
38
61
Passes
333
560
Overtredingen
7
12
Buitenspel
2
0
Corners
2
10
Wissels
3
4
LIVE Slovenië - Denemarken 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovenië - Denemarken teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Slovenië - Denemarken
Opstellingen Slovenië - Denemarken

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Slovenië - Denemarken

Slovenië en Denemarken spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Slovenië en Denemarken elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Slovenië 0
Winst Denemarken 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Slovenië op een 4e positie staat, terwijl we Denemarken terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Slovenië - Denemarken Opstelling Slovenië Opstelling Denemarken Live Slovenië - Denemarken Live Slovenië - Denemarken kijken Slovenië - Denemarken kijken Live Slovenië - Denemarken stream Slovenië - Denemarken Fox Sports Nabeschouwing Slovenië - Denemarken Uitslag Slovenië - Denemarken Statistieken Slovenië - Denemarken EK Kwalificatie 2024 Slovenië - Denemarken wedden Slovenië - Denemarken gokken Slovenië - Denemarken Unibet