Nabeschouwing Slovenië - San Marino (2-0) || EK Kwalificatie 2024

Zondag 26 maart 2023 - 18:00 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Slovenië het zondag 26 maart 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen San Marino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Slovenië - San Marino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovenië - San Marino (2-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Slovenië en San Marino is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 2-0 overwinning voor Slovenië. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Slovenië - San Marino
Goals
2
0
Balbezit
76%
24%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
25
1
Schoten op doel
5
0
Aanvallen
171
64
Gevaarlijke aanvallen
83
13
Passes
648
204
Overtredingen
13
8
Buitenspel
2
2
Corners
9
0
Wissels
5
5
LIVE Slovenië - San Marino 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovenië - San Marino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Slovenië - San Marino
Opstellingen Slovenië - San Marino

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Slovenië - San Marino

Slovenië en San Marino spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Slovenië en San Marino elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Slovenië 0
Winst San Marino 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Slovenië op een 3e positie staat, terwijl we San Marino terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Slovenië - San Marino Opstelling Slovenië Opstelling San Marino Live Slovenië - San Marino Live Slovenië - San Marino kijken Slovenië - San Marino kijken Live Slovenië - San Marino stream Slovenië - San Marino Fox Sports Nabeschouwing Slovenië - San Marino Uitslag Slovenië - San Marino Statistieken Slovenië - San Marino EK Kwalificatie 2024 Slovenië - San Marino wedden Slovenië - San Marino gokken Slovenië - San Marino Unibet