Nabeschouwing Turkije - Kroatië (0-2) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 28 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Turkije het dinsdag 28 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kroatië.

Via de Turkije - Kroatië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Turkije - Kroatië (0-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Turkije en Kroatië is onder leiding van scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg geëindigd in een 0-2 overwinning voor Kroatië. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Turkije - Kroatië
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
18
9
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
127
111
Gevaarlijke aanvallen
81
31
Passes
481
583
Overtredingen
11
10
Buitenspel
2
1
Corners
9
2
Wissels
5
4
LIVE Turkije - Kroatië 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Turkije - Kroatië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Turkije - Kroatië
Opstellingen Turkije - Kroatië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Turkije - Kroatië

Turkije en Kroatië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Turkije en Kroatië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Turkije 0
Winst Kroatië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Turkije op een 1e positie staat, terwijl we Kroatië terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Turkije - Kroatië Opstelling Turkije Opstelling Kroatië Live Turkije - Kroatië Live Turkije - Kroatië kijken Turkije - Kroatië kijken Live Turkije - Kroatië stream Turkije - Kroatië Fox Sports Nabeschouwing Turkije - Kroatië Uitslag Turkije - Kroatië Statistieken Turkije - Kroatië EK Kwalificatie 2024 Turkije - Kroatië wedden Turkije - Kroatië gokken Turkije - Kroatië Unibet