Nabeschouwing Turkije - Wales (2-0) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 19 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Turkije het maandag 19 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wales. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyum Samsun in Samsun.

Via de Turkije - Wales live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Turkije - Wales (2-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Turkije en Wales is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 2-0 overwinning voor Turkije. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Turkije - Wales
Goals
2
0
Balbezit
77%
23%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
14
5
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
145
56
Gevaarlijke aanvallen
76
13
Passes
703
211
Overtredingen
16
9
Buitenspel
3
0
Corners
3
2
Wissels
5
5
LIVE Turkije - Wales 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Turkije - Wales teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Turkije - Wales
Opstellingen Turkije - Wales

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Turkije - Wales

Turkije en Wales spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Turkije en Wales elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Turkije 0
Winst Wales 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Turkije op een 2e positie staat, terwijl we Wales terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Turkije - Wales Opstelling Turkije Opstelling Wales Live Turkije - Wales Live Turkije - Wales kijken Turkije - Wales kijken Live Turkije - Wales stream Turkije - Wales Fox Sports Nabeschouwing Turkije - Wales Uitslag Turkije - Wales Statistieken Turkije - Wales EK Kwalificatie 2024 Turkije - Wales wedden Turkije - Wales gokken Turkije - Wales Unibet