Nabeschouwing Ukraïne - Italië (0-0) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 20 november 2023 - 20:45 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt Ukraïne het maandag 20 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Italië. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy National Sports Complex in Kiev.

Via de Ukraïne - Italië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ukraïne - Italië (0-0)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Ukraïne en Italië geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ukraïne en Italië gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Ukraïne, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Ukraïne - Italië 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ukraïne - Italië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Italy Gele kaart voor Alessandro Buongiorno Italy
46' Wissel Italy Wissel Gianluca Scamacca voor Giacomo Raspadori Italy
71' Wissel Italy Wissel Matteo Politano voor Nicolò Zaniolo Italy
71' Wissel Italy Wissel Bryan Cristante voor Jorginho Italy
79' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor Yukhym Konoplya Ukraine
80' Wissel Ukraine Wissel Moise Kean voor Federico Chiesa Ukraine
80' Wissel Ukraine Wissel Oleksandr Pikhalyonok voor Taras Stepanenko  Ukraine
80' Wissel Italy Wissel Oleksandr Zubkov voor Viktor Tsygankov Italy
86' Wissel Ukraine Wissel Danylo Sikan voor Oleksandr Zinchenko Ukraine
86' Wissel Ukraine Wissel Oleksandr Tymchyk voor Yukhym Konoplya Ukraine
91' Wissel Ukraine Wissel Ruslan Malinovskyi voor Oleksandr Svatok Ukraine
91' Wissel Italy Wissel Matteo Darmian voor Matteo Politano Italy
Video hoogtepunten en samenvatting Ukraïne - Italië
Opstellingen Ukraïne - Italië
De opstellingen van Ukraïne en Italië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ukraïne gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Italië zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ukraïne - Italië

Ukraïne en Italië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie.

De vorige ontmoeting tussen Ukraïne en Italië in de EK Kwalificatie vond plaats op 12 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Italië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Italië favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ukraïne te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ukraïne. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ukraïne 0
Winst Italië 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ukraïne op een 3e positie staat, terwijl we Italië terugvinden op de 2e plaats.