Nabeschouwing Wales - Letland (1-0) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 28 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Wales het dinsdag 28 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Letland. De wedstrijd wordt gespeeld in Principality Stadium in Cardiff.

Via de Wales - Letland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wales - Letland (1-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Wales en Letland is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Kruashvili geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wales. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Wales - Letland
Goals
1
0
Balbezit
72%
28%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
8
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
130
76
Gevaarlijke aanvallen
63
29
Passes
648
255
Overtredingen
10
15
Buitenspel
1
1
Corners
3
3
Wissels
3
5
LIVE Wales - Letland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wales - Letland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Wales - Letland
Opstellingen Wales - Letland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wales - Letland

Wales en Letland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giorgi Kruashvili en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wales en Letland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Wales 0
Winst Letland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wales op een 3e positie staat, terwijl we Letland terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wales - Letland Opstelling Wales Opstelling Letland Live Wales - Letland Live Wales - Letland kijken Wales - Letland kijken Live Wales - Letland stream Wales - Letland Fox Sports Nabeschouwing Wales - Letland Uitslag Wales - Letland Statistieken Wales - Letland EK Kwalificatie 2024 Wales - Letland wedden Wales - Letland gokken Wales - Letland Unibet