Nabeschouwing Wit-Rusland - Andorra (1-0) || EK Kwalificatie 2024

Zaterdag 18 november 2023 - 18:00 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt Wit-Rusland het zaterdag 18 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Wit-Rusland - Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wit-Rusland - Andorra (1-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Wit-Rusland en Andorra is onder leiding van scheidsrechter Bulat Saryev geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wit-Rusland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door Denis Laptev , waarmee Belarus met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Wit-Rusland dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bulat Saryev, waardoor Wit-Rusland de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Wit-Rusland - Andorra 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wit-Rusland - Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Marc Rebés Andorra
46' Wissel Belarus Wissel Artem Kontsevoy  voor Vladislav Klimovich  Belarus
63' Wissel Belarus Wissel Ivan Bakhar  voor Sergey Karpovich  Belarus
63' Wissel Belarus Wissel Valeriy Gromyko  voor Kirill Kaplenko  Belarus
63' Wissel Belarus Wissel Maksim Skavysh  voor Vladislav Morozov  Belarus
66' Wissel Andorra Wissel Eric Vales voor Marc Rebés Andorra
66' Wissel Andorra Wissel Aaron Sánchez voor Cucu Andorra
70' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Alexandre Martínez Andorra
72' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Márcio Vieira Andorra
74' Wissel Belarus Wissel Denis Laptev  voor Kirill Pechenin  Belarus
83' Doelpunt Belarus Doelpunt Denis Laptev  Belarus 1-0
87' Wissel Andorra Wissel Marc Pujol voor Márcio Vieira Andorra
87' Wissel Andorra Wissel Ot Remolins voor Kiko Pomares Andorra
90' Wissel Andorra Wissel Jordi Rubio voor Eric de Pablos Andorra
95' Gele kaart Belarus Gele kaart voor Denis Laptev  Belarus
Video hoogtepunten en samenvatting Wit-Rusland - Andorra
Opstellingen Wit-Rusland - Andorra
De opstellingen van Wit-Rusland en Andorra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wit-Rusland gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Andorra zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Carlos Alós Ferrer
Voorbeschouwing Wit-Rusland - Andorra

Wit-Rusland en Andorra spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bulat Saryev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wit-Rusland en Andorra in de EK Kwalificatie vond plaats op 9 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Wit-Rusland 0
Winst Andorra 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wit-Rusland op een 5e positie staat, terwijl we Andorra terugvinden op de 6e plaats.