Nabeschouwing Wit-Rusland - Israël (1-2) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 16 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Wit-Rusland het vrijdag 16 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Israël. De wedstrijd wordt gespeeld in Szusza Ferenc Stadion in Budapest.

Via de Wit-Rusland - Israël live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wit-Rusland - Israël (1-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Wit-Rusland en Israël is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 1-2 overwinning voor Israël. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Wit-Rusland - Israël
Goals
1
2
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
7
29
Schoten op doel
1
8
Aanvallen
74
133
Gevaarlijke aanvallen
37
86
Passes
287
556
Overtredingen
7
9
Buitenspel
2
0
Corners
3
14
Wissels
6
5
LIVE Wit-Rusland - Israël 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wit-Rusland - Israël teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Wit-Rusland - Israël
Opstellingen Wit-Rusland - Israël

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wit-Rusland - Israël

Wit-Rusland en Israël spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jarred Gillett en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wit-Rusland en Israël elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Wit-Rusland 0
Winst Israël 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wit-Rusland op een 6e positie staat, terwijl we Israël terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Wit-Rusland - Israël Opstelling Wit-Rusland Opstelling Israël Live Wit-Rusland - Israël Live Wit-Rusland - Israël kijken Wit-Rusland - Israël kijken Live Wit-Rusland - Israël stream Wit-Rusland - Israël Fox Sports Nabeschouwing Wit-Rusland - Israël Uitslag Wit-Rusland - Israël Statistieken Wit-Rusland - Israël EK Kwalificatie 2024 Wit-Rusland - Israël wedden Wit-Rusland - Israël gokken Wit-Rusland - Israël Unibet