Nabeschouwing Wit-Rusland - Kosovo (2-1) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 19 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Wit-Rusland het maandag 19 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kosovo. De wedstrijd wordt gespeeld in Szusza Ferenc Stadion in Budapest.

Via de Wit-Rusland - Kosovo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wit-Rusland - Kosovo (2-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Wit-Rusland en Kosovo is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wit-Rusland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Wit-Rusland - Kosovo
Goals
2
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
15
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
73
130
Gevaarlijke aanvallen
40
65
Passes
374
550
Overtredingen
10
6
Buitenspel
1
1
Corners
4
7
Wissels
5
4
LIVE Wit-Rusland - Kosovo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wit-Rusland - Kosovo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Wit-Rusland - Kosovo
Opstellingen Wit-Rusland - Kosovo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wit-Rusland - Kosovo

Wit-Rusland en Kosovo spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Julian Weinberger en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wit-Rusland en Kosovo elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Wit-Rusland 0
Winst Kosovo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wit-Rusland op een 6e positie staat, terwijl we Kosovo terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Wit-Rusland - Kosovo Opstelling Wit-Rusland Opstelling Kosovo Live Wit-Rusland - Kosovo Live Wit-Rusland - Kosovo kijken Wit-Rusland - Kosovo kijken Live Wit-Rusland - Kosovo stream Wit-Rusland - Kosovo Fox Sports Nabeschouwing Wit-Rusland - Kosovo Uitslag Wit-Rusland - Kosovo Statistieken Wit-Rusland - Kosovo EK Kwalificatie 2024 Wit-Rusland - Kosovo wedden Wit-Rusland - Kosovo gokken Wit-Rusland - Kosovo Unibet