Nabeschouwing Zwitserland - Romania (2-2) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 19 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Zwitserland het maandag 19 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Romania. De wedstrijd wordt gespeeld in swissporarena in Luzern.

Via de Zwitserland - Romania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zwitserland - Romania (2-2)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Zwitserland en Romania geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zwitserland - Romania
Goals
2
2
Balbezit
73%
27%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
17
6
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
150
48
Gevaarlijke aanvallen
90
23
Passes
725
273
Overtredingen
4
9
Buitenspel
6
1
Corners
5
1
Wissels
5
5
LIVE Zwitserland - Romania 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zwitserland - Romania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Zwitserland - Romania
Opstellingen Zwitserland - Romania

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zwitserland - Romania

Zwitserland en Romania spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zwitserland en Romania elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Zwitserland 0
Winst Romania 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zwitserland op een 1e positie staat, terwijl we Romania terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Zwitserland - Romania Opstelling Zwitserland Opstelling Romania Live Zwitserland - Romania Live Zwitserland - Romania kijken Zwitserland - Romania kijken Live Zwitserland - Romania stream Zwitserland - Romania Fox Sports Nabeschouwing Zwitserland - Romania Uitslag Zwitserland - Romania Statistieken Zwitserland - Romania EK Kwalificatie 2024 Zwitserland - Romania wedden Zwitserland - Romania gokken Zwitserland - Romania Unibet