Nabeschouwing De Graafschap - Telstar (4-2) || Eredivisie Nacompetitie 2017/2018

Zondag 13 mei 2018 - 12:30 uur



In de Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 neemt De Graafschap het zondag 13 mei 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Telstar (4-2)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen De Graafschap en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Paulus van Boekel geëindigd in een 4-2 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. De Graafschap kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van L. Nieuwpoort. De Graafschap vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. El Jebli op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Telstar de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Hamdaoui.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor De Graafschap vergroot nadat F. Serrarens de 3-1 wist te scoren. In de 75e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Telstar speler A. Novakovich. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 80e minuut en kwam op naam te staan van De Graafschap speler D. van Mieghem, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paulus van Boekel en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van De Graafschap.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - Telstar
Goals
4
2
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
28
4
Schoten op doel
12
3
Aanvallen
111
91
Gevaarlijke aanvallen
80
33
Passes
379
253
Overtredingen
24
24
Buitenspel
0
5
Corners
7
0
Wissels
2
3
LIVE De Graafschap - Telstar 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt De Graafschap Doelpunt L. Nieuwpoort De Graafschap 1-0
14' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor L. Nieuwpoort De Graafschap
17' Gele kaart Telstar Gele kaart voor L. Cabral Telstar
25' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Y. El Jebli met assist van T. Tissoudali De Graafschap 2-0
38' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor M. Platje Telstar
43' Gele kaart Telstar Gele kaart voor F. Korpershoek Telstar
46' Wissel Telstar Wissel Junior voor F. Korpershoek Telstar
54' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor M. Diemers De Graafschap
56' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor M. Abena De Graafschap
57' Doelpunt Telstar Doelpunt M. Hamdaoui Telstar 2-1
64' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Junior Telstar
66' Doelpunt De Graafschap Doelpunt F. Serrarens met assist van D. van Mieghem De Graafschap 3-1
75' Penalty Telstar Penalty A. Novakovich Telstar 3-2
77' Wissel De Graafschap Wissel A. van den Hurk voor T. Tissoudali De Graafschap
80' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. van Mieghem De Graafschap 4-2
83' Wissel Telstar Wissel O. Zamouri voor D. van Iperen Telstar
83' Gele kaart Telstar Gele kaart voor O. Zamouri Telstar
90' Wissel De Graafschap Wissel K. van Diermen voor Y. El Jebli De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Telstar
Opstellingen De Graafschap - Telstar
De opstellingen van De Graafschap en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Telstar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Henk de Jong
Wissels De Graafschap
# Speler Pos.
16 Jordy Rondeel K
18 Agil Etemadi K
3 Kevin van Diermen V
8 Tim Receveur M
15 Andrew Driver M
14 Tim Keurntjes M
28 Frank Olijve M
9 A
13 Sjoerd Ars A
7 Elvio van Overbeek A
Formatie 4-3-3
Coach Mike Snoei
Voorbeschouwing De Graafschap - Telstar

De Graafschap en Telstar treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paulus van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Telstar in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 10 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Telstar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Telstar favoriet. 1 keer wist de ploeg van De Graafschap te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor De Graafschap. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 0
Winst Telstar 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
De Graafschap - Telstar Opstelling De Graafschap Opstelling Telstar Live De Graafschap - Telstar Live De Graafschap - Telstar kijken De Graafschap - Telstar kijken Live De Graafschap - Telstar stream De Graafschap - Telstar Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Telstar Uitslag De Graafschap - Telstar Statistieken De Graafschap - Telstar Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 De Graafschap - Telstar wedden De Graafschap - Telstar gokken De Graafschap - Telstar Unibet