Nabeschouwing FC Emmen - NEC (4-0) || Eredivisie Nacompetitie 2017/2018

Donderdag 10 mei 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 neemt FC Emmen het donderdag 10 mei 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - NEC (4-0)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen FC Emmen en NEC is onder leiding van scheidsrechter Martin Van den Kerkhof geëindigd in een 4-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Emmen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Veldmate. FC Emmen vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Bakker op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut volgde een derde treffer van FC Emmen, waarmee Y. Loen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Emmen in de 89e minuut, nadat G. Bijl de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor FC Emmen.

LIVE FC Emmen - NEC 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Veldmate met assist van A. Jansen FC Emmen 1-0
8' Doelpunt FC Emmen Doelpunt N. Bakker met assist van G. Bijl FC Emmen 2-0
31' Gele kaart NEC Gele kaart voor A. Achahbar NEC
32' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Y. Loen FC Emmen 3-0
46' Wissel NEC Wissel S. Langil voor F. Kadioglu NEC
46' Wissel NEC Wissel S. Braken voor A. Achahbar NEC
46' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Bikel NEC
54' Wissel FC Emmen Wissel K. Veendorp voor A. Bannink FC Emmen
63' Gele kaart NEC Gele kaart voor G. Breinburg NEC
63' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. Chacon FC Emmen
71' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor S. Gronsveld FC Emmen
72' Wissel NEC Wissel M. Dijkstra voor K. Jansen NEC
73' Wissel FC Emmen Wissel M. Bilate voor C. Peters FC Emmen
78' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor D. Telgenkamp FC Emmen
87' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Klok FC Emmen
88' Wissel FC Emmen Wissel T. Siekman voor Y. Loen FC Emmen
89' Doelpunt FC Emmen Doelpunt G. Bijl met assist van M. Bilate FC Emmen 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - NEC
Opstellingen FC Emmen - NEC
De opstellingen van FC Emmen en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en NEC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing FC Emmen - NEC

FC Emmen en NEC treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en NEC in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 21 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 2 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FC Emmen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.