Nabeschouwing NEC - FC Emmen (4-1) || Eredivisie Nacompetitie 2017/2018

Zondag 13 mei 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 neemt NEC het zondag 13 mei 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - FC Emmen (4-1)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen NEC en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 4-1 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. NEC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Achahbar. NEC vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Achahbar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 14e minuut wist FC Emmen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Bannink.

Na 43 minuten werd de voorsprong voor NEC vergroot nadat F. Sturing de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 52e minuut wist O. ter Haar Romeny namens NEC de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bas Nijhuis en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van NEC.

LIVE NEC - FC Emmen 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt NEC Doelpunt A. Achahbar met assist van S. Langil NEC 1-0
11' Doelpunt NEC Doelpunt A. Achahbar met assist van M. Heinloth NEC 2-0
14' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Bannink met assist van G. Bijl FC Emmen 2-1
43' Doelpunt NEC Doelpunt F. Sturing met assist van M. Heinloth NEC 3-1
44' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor A. Bannink FC Emmen
46' Wissel NEC Wissel F. Kadioglu voor S. Braken NEC
51' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Bijl FC Emmen
52' Doelpunt NEC Doelpunt O. ter Haar Romeny NEC 4-1
66' Wissel FC Emmen Wissel M. Bilate voor C. Peters FC Emmen
67' Gele kaart NEC Gele kaart voor F. Sturing NEC
68' Wissel FC Emmen Wissel J. Lima voor Y. Loen FC Emmen
69' Wissel NEC Wissel G. Joppen voor O. ter Haar Romeny NEC
78' Gele kaart NEC Gele kaart voor C. Verdonk NEC
79' Wissel FC Emmen Wissel K. Veendorp voor A. Bannink FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - FC Emmen
Opstellingen NEC - FC Emmen
De opstellingen van NEC en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NEC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing NEC - FC Emmen

NEC en FC Emmen treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NEC en FC Emmen in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 10 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is NEC favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl FC Emmen slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.