Nabeschouwing SC Cambuur - FC Dordrecht (1-4) (0-0 na strafschoppen) || Eredivisie Nacompetitie 2017/2018

Zaterdag 5 mei 2018 - 20:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 neemt SC Cambuur het zaterdag 5 mei 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - FC Dordrecht (1-4) (0-0 na strafschoppen)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen SC Cambuur en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Bernie Raymond Blom geëindigd in een overwinning voor FC Dordrecht. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-4 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek FC Dordrecht het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 0-0 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door I. Kallon, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. FC Dordrecht kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Cijntje, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette J. Arias zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Dordrecht de leiding in de wedstrijd nam.

D. Mahmudov zette FC Dordrecht even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Bernie Raymond Blom toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 73e minuut wist D. Mahmudov namens FC Dordrecht de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 0-0 score in het voordeel van FC Dordrecht, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE SC Cambuur - FC Dordrecht 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt I. Kallon SC Cambuur 1-0
46' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Amevor voor J. Bliek FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel K. Bannani voor K. Delorge FC Dordrecht
48' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Cijntje FC Dordrecht 1-1
58' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Arias FC Dordrecht 1-2
60' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Breedijk FC Dordrecht
66' Wissel SC Cambuur Wissel D. Rosheuvel voor D. Boerlage SC Cambuur
71' Penalty FC Dordrecht Penalty D. Mahmudov FC Dordrecht 1-3
73' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt D. Mahmudov FC Dordrecht 1-4
74' Wissel SC Cambuur Wissel X. Houtkoop voor I. Kallon SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - FC Dordrecht
Opstellingen SC Cambuur - FC Dordrecht
De opstellingen van SC Cambuur en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Cambuur gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.