Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Dordrecht (2-2) || Eredivisie Nacompetitie 2017/2018

Zondag 13 mei 2018 - 16:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 neemt Sparta Rotterdam het zondag 13 mei 2018 om 16:45 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Dordrecht (2-2)

De Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Dordrecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. Mahmudov, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam. FC Dordrecht vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Cijntje op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Sparta Rotterdam de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Duarte.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Muhren de 2-2 maakte voor Sparta Rotterdam. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sparta Rotterdam - FC Dordrecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt D. Mahmudov met assist van D. Breedijk FC Dordrecht 0-1
26' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Cijntje FC Dordrecht 0-2
31' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Breedijk FC Dordrecht
33' Wissel Sparta Rotterdam Wissel T. Verhaar voor K. Dougall Sparta Rotterdam
41' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor B. Vriends Sparta Rotterdam
57' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt D. Duarte met assist van F. Friday Sparta Rotterdam 1-2
60' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. Spierings voor I. Alhaft Sparta Rotterdam
67' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Bakker voor J. Cijntje FC Dordrecht
78' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Muhren Sparta Rotterdam 2-2
80' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Bliek voor T. Kok FC Dordrecht
84' Wissel FC Dordrecht Wissel Y. Boumediene voor A. Calcan FC Dordrecht
90' Wissel Sparta Rotterdam Wissel A. Harroui voor F. Friday Sparta Rotterdam
93' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Bakker FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - FC Dordrecht
Opstellingen Sparta Rotterdam - FC Dordrecht
De opstellingen van Sparta Rotterdam en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.