Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Emmen (1-3) || Eredivisie Nacompetitie 2017/2018

Zondag 20 mei 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 neemt Sparta Rotterdam het zondag 20 mei 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Emmen (1-3)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Paulus van Boekel geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door S. Spierings, waarmee Sparta Rotterdam met 1-0 de leiding nam. FC Emmen kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Chacon, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette A. Jansen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Emmen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor FC Emmen vergroot nadat A. Bannink de 1-3 wist te scoren. In de 87e minuut werd K. Dougall van Sparta Rotterdam met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Emmen met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor FC Emmen.

LIVE Sparta Rotterdam - FC Emmen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt S. Spierings Sparta Rotterdam 1-0
37' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Chacon met assist van G. Bijl FC Emmen 1-1
38' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Y. Loen FC Emmen
42' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor S. Fischer Sparta Rotterdam
59' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Jansen met assist van C. Peters FC Emmen 1-2
60' Wissel Sparta Rotterdam Wissel I. Alhaft voor S. Spierings Sparta Rotterdam
61' Wissel Sparta Rotterdam Wissel T. Verhaar voor P. Van Moorsel Sparta Rotterdam
64' Wissel Sparta Rotterdam Wissel I. Dervisoglu voor S. Fischer Sparta Rotterdam
66' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Bannink met assist van C. Peters FC Emmen 1-3
66' Wissel FC Emmen Wissel J. Lima voor A. Bannink FC Emmen
70' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor B. Vriends Sparta Rotterdam
77' Wissel FC Emmen Wissel M. Bilate voor C. Peters FC Emmen
82' Wissel FC Emmen Wissel T. Siekman voor M. Chacon FC Emmen
84' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor I. Dervisoglu Sparta Rotterdam
87' Rode kaart Sparta Rotterdam Rode kaart voor K. Dougall Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - FC Emmen
Opstellingen Sparta Rotterdam - FC Emmen
De opstellingen van Sparta Rotterdam en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Dick Advocaat
Coach Dick Lukkien
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - FC Emmen

Sparta Rotterdam en FC Emmen treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paulus van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 17 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.