Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Den Bosch (2-2) || Eredivisie Nacompetitie 2018/2019

Zondag 19 mei 2019 - 12:15 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2018/2019 neemt Go Ahead Eagles het zondag 19 mei 2019 om 12:15 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Den Bosch (2-2)

De Eredivisie Nacompetitie 2018/2019 wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. van der Sande, waarmee FC Den Bosch met 0-1 de leiding nam. Go Ahead Eagles kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Lelieveld, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette L. Brouwers zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Den Bosch de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Navrátil de 2-2 maakte voor Go Ahead Eagles. Go Ahead Eagles kreeg een penalty toegewezen in de 77e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond P. van Moorsel die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Go Ahead Eagles - FC Den Bosch 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. van der Sande met assist van A. Khammas FC Den Bosch 0-1
25' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Kersten FC Den Bosch
30' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Lelieveld met assist van J. Stans Go Ahead Eagles 1-1
33' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Sappinen voor S. Beltrame FC Den Bosch
50' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt L. Brouwers met assist van D. Verbeek FC Den Bosch 1-2
54' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Lelieveld Go Ahead Eagles
60' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Langedijk voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
64' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor K. Felida FC Den Bosch
66' Wissel FC Den Bosch Wissel S. Blummel voor D. Verbeek FC Den Bosch
68' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Navrátil met assist van T. Verheydt Go Ahead Eagles 2-2
74' Wissel FC Den Bosch Wissel V. Vermeij voor J. van der Sande FC Den Bosch
75' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bliek voor J. Veldmate Go Ahead Eagles
77' Penalty gemist Go Ahead Eagles Penalty gemist P. van Moorsel Go Ahead Eagles
84' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Bruno Andrade voor J. Navrátil Go Ahead Eagles
86' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor L. Väisänen FC Den Bosch
93' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Holla FC Den Bosch
94' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor W. van der Steen FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - FC Den Bosch
Opstellingen Go Ahead Eagles - FC Den Bosch
De opstellingen van Go Ahead Eagles en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - FC Den Bosch

Go Ahead Eagles en FC Den Bosch treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Go Ahead Eagles en FC Den Bosch elkaar treffen in de Eredivisie Nacompetitie.