Nabeschouwing Achilles '29 - FC Twente (0-8) || Eredivisie Vrouwen 2018/2019

Vrijdag 16 november 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2018/2019 neemt Achilles '29 het vrijdag 16 november 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Heikant in Groesbeek.

Via de Achilles '29 - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles '29 - FC Twente (0-8)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Achilles '29 en FC Twente is geëindigd in een 0-8 overwinning voor FC Twente.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door B. Jansen, waarmee FC Twente W met 0-1 de leiding nam. FC Twente W vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Jansen op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-8 eindigde in een overwinning voor FC Twente.

LIVE Achilles '29 - FC Twente 0-8

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles '29 - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt FC Twente W Doelpunt B. Jansen FC Twente W 0-1
47' Doelpunt FC Twente W Doelpunt R. Jansen FC Twente W 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles '29 - FC Twente
Opstellingen Achilles '29 - FC Twente
De opstellingen van Achilles '29 en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Achilles '29 - FC Twente

Achilles '29 en FC Twente treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Achilles '29 en FC Twente in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 26 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 1 keer wist de ploeg van Achilles '29 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Achilles '29. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Achilles '29 0
Winst FC Twente 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Achilles '29 op een 9e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 4e plaats.