Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente (1-3) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 29 maart 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt ADO Den Haag het vrijdag 29 maart 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente (1-3)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen ADO Den Haag en FC Twente is geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door C. Grant, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. FC Twente kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Jansen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette A. van Weerden zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Twente de leiding in de wedstrijd nam.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor FC Twente vergroot nadat J. Smits de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor FC Twente.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - FC Twente
Goals
1
3
Balbezit
44%
56%
Schoten totaal
9
22
Schoten op doel
6
10
Aanvallen
73
96
Gevaarlijke aanvallen
38
58
Corners
3
3
LIVE ADO Den Haag - FC Twente 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
43' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt C. Grant ADO Den Haag 1-0
76' Doelpunt FC Twente Doelpunt R. Jansen FC Twente 1-1
84' Doelpunt FC Twente Doelpunt A. van Weerden FC Twente 1-2
89' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Smits FC Twente 1-3
Opstellingen ADO Den Haag - FC Twente

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Twente

ADO Den Haag en FC Twente treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat ADO Den Haag en FC Twente elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 4e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
ADO Den Haag - FC Twente Opstelling ADO Den Haag Opstelling FC Twente Live ADO Den Haag - FC Twente Live ADO Den Haag - FC Twente kijken ADO Den Haag - FC Twente kijken Live ADO Den Haag - FC Twente stream ADO Den Haag - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente Uitslag ADO Den Haag - FC Twente Statistieken ADO Den Haag - FC Twente Eredivisie Vrouwen 2018/2019 ADO Den Haag - FC Twente wedden ADO Den Haag - FC Twente gokken ADO Den Haag - FC Twente Unibet