Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax (0-6) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 14 december 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 14 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Bongerd in Barendrecht.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax (0-6)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en Ajax is geëindigd in een 0-6 overwinning voor Ajax.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ajax kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van E. Bakker. Ajax vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Bakker op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Ajax, waarmee E. Jansen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

L. Akkerman zette Ajax even later op 0-4 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. De 0-5 voor Ajax volgde even later in de 89e minuut nadat E. Bakker namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Ajax speler E. Jansen, die daarmee tekende voor de 0-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 0-6 eindstand in het voordeel van Ajax, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
4
20
Schoten op doel
2
10
Aanvallen
25
62
Gevaarlijke aanvallen
15
49
Corners
2
7
LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Bakker Ajax 0-1
28' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Bakker Ajax 0-2
45' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Jansen Ajax 0-3
81' Penalty Ajax Penalty L. Akkerman Ajax 0-4
89' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Bakker Ajax 0-5
93' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Jansen Ajax 0-6
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax

Excelsior Barendrecht Vrouwen en Ajax treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Excelsior Barendrecht Vrouwen en Ajax elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Winst Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Barendrecht Vrouwen op een 8e positie staat, terwijl we Ajax terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling Ajax Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax kijken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax kijken Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax stream Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax Uitslag Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax Statistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax wedden Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax gokken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Ajax Unibet