Nabeschouwing Achilles '29 - ADO Den Haag (1-9) || Eredivisie Vrouwen 2018/2019

Vrijdag 12 oktober 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2018/2019 neemt Achilles '29 het vrijdag 12 oktober 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Heikant in Groesbeek.

Via de Achilles '29 - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles '29 - ADO Den Haag (1-9)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Achilles '29 en ADO Den Haag is geëindigd in een 1-9 overwinning voor ADO Den Haag.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door P. Rijsdijk, waarmee ADO Den Haag W met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag W vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Looijen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag W, waarmee M. Olislagers zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam ADO Den Haag W geen gas terug, waardoor in de 49e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van P. Rijsdijk. De 0-5 voor ADO Den Haag W volgde even later in de 51e minuut nadat P. Rijsdijk namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 57e minuut was het N. Noordam van ADO Den Haag W wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Het volgende doelpunt van ADO Den Haag W viel in de 59e minuut en betekende de 0-7. Het doelpunt kwam op naam van P. Rijsdijk. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door ADO Den Haag W. Het was M. Olislagers die in de 78e minuut de stand op 0-8 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 1-9 stand in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE Achilles '29 - ADO Den Haag 1-9

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles '29 - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt P. Rijsdijk ADO Den Haag W 0-1
41' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt M. Looijen ADO Den Haag W 0-2
45' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt M. Olislagers ADO Den Haag W 0-3
49' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt P. Rijsdijk ADO Den Haag W 0-4
51' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt P. Rijsdijk ADO Den Haag W 0-5
57' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt N. Noordam ADO Den Haag W 0-6
59' Penalty ADO Den Haag W Penalty P. Rijsdijk ADO Den Haag W 0-7
78' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt M. Olislagers ADO Den Haag W 0-8
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles '29 - ADO Den Haag
Opstellingen Achilles '29 - ADO Den Haag

Voorbeschouwing Achilles '29 - ADO Den Haag

Achilles '29 en ADO Den Haag treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Achilles '29 en ADO Den Haag in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 18 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is ADO Den Haag favoriet. 1 keer wist de ploeg van Achilles '29 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Achilles '29. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Achilles '29 0
Winst ADO Den Haag 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Achilles '29 op een 9e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 5e plaats.